м. Івано-Франківськ,
вул.Мазепи,35. 11 поверх

+38-050-525-67-77

Новини

Pasage Wedding Festival 2016

Зовсім недавно, а точніше 26-27 березня в місті Івано-Франківську відбувся другий щорічний фестиваль Pasage Wedding Festival, співорганізатором якого виступила агенція Luxury Wedding

Цього року фестиваль був дводенним та розміщувався в двох залах Пасажу Гартенбергів — залі холу та залі ресторану.Весільний фестиваль — це соціальний проект,який відбувається щорічно, тому для абсолютно всіх вхід був безкоштовним. Для наречених та гостей міста це свято дало унікальну можливість обрати собі кращих із кращих спеціалістів у сфері весільної індустрії, які вміють зробити найважливішу подію в житті кожного ще яскравішою. Фотографи, відеооператори, декоратори, флористи, кондитери, фуршетні столи, салони краси та весільні салони, артисти, музичні гурти — все було представлено на фестивалі

Це була не просто виставка, а наймасштабніше, мега позитивне, супер драйвове дійство цієї весни в нашому місті, наповнене найрізноманітнішими шоу-програмами та чудовими виступами не лише місцевих виконавців, а й виконавців зі Львова,Тернополя та Харкова.

Наречені, які зареєструвались для участі у розіграші подарунків -  отримали надзвичайно цінні сертифікати на послуги та безліч корисних сюрпризів і звісно ж найкращий помічник у підготовці до весілля — «Порадник для наречених». Під час фестивалю також відбулось нагородження переможців конкурсу «Щаслива пара — 2015 » від порталу Wedding City та журналу «Щаслива пара»   

Закінченням фестивалю стало вже традиційне вдаване весілля з нареченими, гостями, повноцінним весільним меню, шоу-програмами та виступами музичних виконавців. Родзинкою вдаваного весілля став виступ всім відомого музичного гурту «Цвіт кульбаби».

 

Відгуки